7 magische factoren voor een succesvolle business als virtual assistant - Jouw kansen en mogelijkheden - Welke richting kies jij?

Gratis webinar over de sleutels voor succes als VA

Je gegevens

Kies de beste dag voor jou

Ja ik ben erbij!


Wat zijn de succesfactoren voor een goedlopende VA business en welke kansen en mogelijkheden zijn er voor jou?


​Waar begin je als je VA wilt worden en wat zijn dé succesfactoren als je een goedlopende business wilt? De factoren die ik met je deel lijken misschien niet voor de hand liggend, maar ze hebben mij gebracht waar ik nu sta. Zonde om ze niet met jou te delen. Dus wees welkom.
 
Na het volgen van dit webinar, ga je anders naar dingen kijken, ga je in beweging komen en is het duidelijk waarin je echt stappen kunt gaan zetten.
 
Ik ga helemaal inzoomen op welke kansen en mogelijkheden er voor jou persoonlijk zijn als je werkt als virtual assistant. Welke richtingen je op kunt, waar je opdrachten vindt, welke valkuilen er zijn en nog veel meer. En er is alle ruimte voor je vragen én ik vertel je alles over onze prachtige training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’.
 
"Duidelijk, verhelderend, persoonlijk en heel erg inspirerend! Dank je!"- Carla
 
"Interessant en inzichtelijk" - Danielle

"Super duidelijk, fijne manier van uitleggen. De informatie sluit goed aan bij vragen die ik nog had." - Yvonne

"Met deze informatie weer een stap verder, eye openers en fijn in de interactieve setting." - Karin


Dit webinar is interessant voor je als je …

Precies wilt weten wat een virtual assistant allemaal doet
Benieuwd bent hoe de markt voor virtual assistants er uitziet
Nieuwsgierig bent waar je als virtual assistant je potentiële klanten vindt
Benieuwd bent wat de valkuilen en minpunten zijn van het VA-schap
Exact wilt weten wat je nodig hebt om een succesvolle VA te worden
Gewoon wilt onderzoeken welke kansen en mogelijkheden er voor jou zijn.

Ben je bovendien op zoek naar ...
 
Meer balans tussen je werk- en privéleven
Middelen om de regie te krijgen over jouw eigen leven
De vrijheid om zelf keuzes te maken
Mogelijkheden om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen
Waardering krijgen voor wat je doet
... dan is werken als virtual assistant echt iets voor jou!

In dit informatieve webinar vertel ik je alles over jouw kansen en mogelijkheden als virtual assistant.

Meld je nu aan voor '7 magische factoren voor een succesvolle business als virtual assistant - Jouw kansen en mogelijkheden - Welke richting kies jij?'.

We maken er een bruisende, informatieve en interactieve avond van. I am ready! Jij ook?


Tot snel,

​Hanneke


#delenisgroeien #balans #focus #vrijheid #ontwikkeling #variatie #virtualassistant #zelfstandigheid #onafhankelijk #superpowers
Dit webinar wordt gegeven door:
Hanneke Wessel

“Het is mijn missie is om energieke en ondernemende vrouwen te motiveren om het beste uit zichzelf en het leven te halen.”
Mijn naam is Hanneke Wessel, geboren in Leiden, getogen in Rijnsburg en snel weer naar de stad 'gevlucht' toen ik twintig werd. Ik ben mama van mijn lieve Olivia, zus, vriendin, coach en ondernemer.

Ik help energieke en ondernemende vrouwen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Doelgericht. Van overleven naar leven! Echt genieten van de mooie dingen die er zijn. Iedere dag.

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van jouw droomleven. Loop je al heel lang rond met plannen, maar weet je niet zo goed hoe en wanneer je de volgende stap kunt zetten? Laat mij je helpen! Vaak is het geen kwestie van goed of fout. Maar doe je wat bij je past? De magie zit ‘m in het hebben van focus, aandacht en intentie. Ontdekken wat je echt wilt. Met daar overheen een flinke portie positief- en oplossingsgericht denken ben jij tot alles in staat.

Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Jij mag in jezelf geloven. Hoop hebben. En kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Life is too short baby. Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Want als jij wilt. Echt wilt. Dan ga ik met jou mee op reis. Maken we van jouw droom een plan. Let’s make room for magic! I’m right here!

Hanneke

VA school | Voor een succesvolle business als virtual assistant

Powered by WebinarGeek