You cannot register anymore for this webinar

Vind je Why & Joy!


Weet je wat jouw passie is? Waar je echt blij van wordt? Waarom je doet wat je doet? Vraag je het jezelf weleens af? Of schieten de vlekken al in je nek bij het idee dat je antwoord moet geven op deze vragen? Begrijp ik. Ik had ooit hetzelfde. "Moet dat dan?"

Nee, het moet niet. En het kan wel ontzettend helpen als je het lastig vind om goede keuzes te maken. Als je het überhaupt lastig vindt om keuzes te maken. Ga het niet langer uit de weg en gun jezelf meer inzicht over het belangrijkste in je leven: JIJ!

Ik geloof dat als je weet waarom je doet wat je doet je pas gerichte actie kunt ondernemen. Stapje voor stapje. Op weg van droom naar werkelijkheid. Ik geloof dat we allemaal in staat zijn om het leven te creëren wat we willen, als we maar een eerste kleine stap zetten. Iedere dag.

De vragen die ik jou in dit webinar ga stellen zijn ook voor mij van onschatbare waarde geweest. Niet de antwoorden, maar juist de vragen helpen me nog dagelijks bij het maken van mijn keuzes.

Dus wil jij ook met een paar eenvoudige vragen (blijvend) contact maken met jouw drijfveren en passie? Doe mee! Want als je weet wat voor jou het meest belangrijk is, kun je al je keuzes daarop afstemmen.

"Als je weet wat je wilt, kun je veel makkelijker besluiten nemen."

Het enige wat je nodig hebt is een pen, papier en het internet. Make room for magic!

Gun jezelf dit uurtje. Start direct na aanmelding.

Liefs,
​Hanneke

--

Beste Hanneke, ik vond dit webinar heel waardevol! Ik denk de meest inspirerende webinar tot nu toe. Dank je wel daarvoor! - Iris

Het was waardevol, omdat ik er blij van werd. En zo krijg ik voor mezelf meer ruimte en mogelijkheden :) - Mettje

Erg leuk en inspirerend. Veel stof weer om over na te denken. En dank voor je openheid. - Fanny

#feelthejoy #believeinyourownmagic
Presentatie door
Hanneke Wessel | VA school
Coach voor virtual assistants

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek