Visualiseer je droombaan - On demand editie

Schrijf je nu in en kijk direct! [ gratis webinar ]
Bekijk webinar

Visualiseer je droombaan


Eén van mijn favoriete quotes:
"Don't like where you are? Move. You're not a tree!"

Maar als ik heel eerlijk ben ook een beetje kort door de bocht. Want waar moet je dan naartoe bewegen? Wat wil je dan wel? Veel mensen weten het niet. Ze nemen een jobcoach in de arm of volgen een loopbaantraject. Daar gaat het vaak over competenties, de vaardigheden die je al bewezen hebt in vorige banen. We borduren vaak voort op het pad wat we ooit al ingeslagen zijn. Zonde om die ervaring weg te gooien ... toch?!

Ik hou meer van een eigenwijze aanpak. Ik wil starten met een leeg wit doek. Ik ga het een beetje anders doen. Ik wil weten waar jij echt blij van wordt. Ik wil weten welke kleur je droombaan heeft. Of ie in Nederland of ergens in het buitenland het beste tot z'n recht komt. Hoe je omgeving eruit ziet. En zo heb ik nog tientallen leuke vragen voor je liggen. Ik werk ook op intuïtie, dus er kan zomaar ook een 'rare' vraag tussen zitten.

Laat je fantasie even de vrije loop en kijk waar het je brengt. Niets hoeft, alles mag. 

Een uur lang vuur ik vraag na vraag op je af. Jij ziet, hoort en voelt de antwoorden. We gaan lekker alle energie laten stromen. Geen beperkingen, geen grenzen, maar eindeloze creatie.

Voorbereiding: Pak lekker twee tijdschriften, een wit A4 of A3 vel, een paar stiften of kleurpotloden en let's imagine.

Zin in!

Liefs,
​Hanneke

#feelthejoy #believeinyourownmagic
Presentatie door
Hanneke Wessel | VA school
Coach voor dromers

Iedere baan die ik heb gehad vond ik leuk. Bollenpellen, terras lopen, ijs scheppen ... nee wacht, dat tijdschriften bezorgen vond ik vreselijk. Maar later toen ik een grotemensenbaan kreeg vond ik eigenlijk alles wel te gek en interessant. Ik heb veel gedaan en heel veel bedrijven gezien. Ik ben op de postkamer begonnen, secretaresse geweest, officemanager, trafficmanager, freelance assistant en nog veel meer.

Overal had ik het naar mijn zin. Maakte ik het leuk voor mezelf en als ik de referenties mag geloven ook voor de mensen om mij heen. Ik heb de overtuiging dat werk heel erg leuk mag zijn. Dat je er plezier aan beleeft.

Ik kon het daarom moeilijk aanzien dat er mensen zijn die werk doen wat ze niet leuk vinden. Of dat er mensen zijn die niet weten wat ze leuk vinden om te doen.

Daar komt mijn drang om anderen hierbij te helpen vandaan. Uiteindelijk is mijn droombaan om anderen te helpen om hun droombaan te vinden. Nee wacht ... te creëren. Want het begint allemaal met een plaatje in je hoofd. Een gevoel.

Dus als je wilt ontdekken hoe jouw droombaan er precies uitziet, moet je dit webinar zeker volgen. Wie weet welke kant jouw gedachten opfladderen.

--


Mijn naam is Hanneke Wessel, 47 jaar, moeder van Olivia en samen wonen wij in een gezellig appartement in Leiden. Ik ben sinds 2008 ondernemer en ben jaren freelance & virtual assistant en office coach geweest. Dit combineer ik nu al sinds 2014 door vrouwen op te leiden tot virtual assistant. We hebben met VA school al meer dan 750 vrouwen aan een succesvolle business als VA geholpen.

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek